ArtuR.

ArtuR.
ArtuR Artesania. El meu altre blog , em visites? ;)

11 de maig del 2017

La carta.





"La carta" d' ArtuR. (Dibuix digital).


Ho reconec , quan em vas proposar que ho intentés , que amb tu tindria una oportunitat , vaig recelar una mica de tot plegat . Sabent com ets i com et comportes amb els demés , res em feia estar segura que amb mi seria diferent. Però hi vas insistir , molts cops , fins i tot en aquell sopar improvisat en que vam coincidir els dos , no vas deixar de perdre la ocasió de temptar-me de nou. Fa anys que ens coneixem , gairebé des de l'institut i si, a vegades , en aquests darrers temps havia pensat en tu , trucar-te per quedar , però finalment alguna cosa dins meu em deia que no ho fes. Va ser el teu últim intent , en el darrer moment i coincidint amb un dia que jo tenia l'optimisme descontrolat , que vaig fer el pas , al cap i a la fi , que hi podia perdre ? vaig pensar. Tu em vas embruixar els sentits amb tots els teus afalagaments i lloances de les meves virtuts i em vas conquistar ! , et vaig dir que si , que ho volia fer. Però la veritat acaba sortint sempre a la llum i avui , la teva despietada i freda carta  ha confirmat tots els meus temors  , amb tot aquest temps , no has canviat gens ni mica. Has preferit la més joveneta , encara que inexperta , però amb una careta d'àngel de no haver trencat mai un plat , quan en realitat en porta una vaixella complerta ! (la conec bé!) , en lloc de donar-me la oportunitat a mi , amb anys d'experiència sobrada. Però es clar !, a ella, no tindràs que pagar-li , sent becària de la universitat. Per arribar a aquí no et calien tants esforços ! . Ara,  las meves il·lusions  naufraguen em mig d'aquesta banyera , barrejant-se amb les teves cíniques paraules escrites en un paper que es desfà dins l'aigua.... " malgrat  totes les seves bones aptituds pel lloc de treball sol·licitat , lamentem comunicar-li que no ha estat escollida per la vacant. La seva candidatura serà afegida a la nostra bossa de treball per una nova possible vacant . Agraïts pel seu interès , esperem poder col·laborar en el futur."

Blue instant.

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Un bon conte, Artur!

Alfonso Robles Motos ha dit...

Excel·lent relat i sí, sovint, actualment, la recerca de treball s'assembla a una gran desil·lusió amorosa.

M. Roser ha dit...

Tot un disgust pobre i és que no es pot competit amb una becària jove i guapa...Fins al final m'has tingut ben dsorientada, em pensava que els trets anaven per un altre cantó...
Bon vespre, Artur.

xavier pujol ha dit...

Podríem afegir: "qualsevol semblança amb la realitat NO és pura coincidència"

xavier pujol ha dit...

Podríem afegir: "Qualsevol semblança amb la realitat NO és pura coincidència"

Helena Bonals ha dit...

Quedar bé amb el menjar al plat. Sí que és veritat que les relacions de parella als inicis moltes vegades són com una entrevista de feina.

Ada ha dit...

No hi ha carta "d'amor" més freda que la negació d'un lloc de treball... M'agrada el dibuix!