ArtuR.

ArtuR.
ArtuR Artesania. El meu altre blog , em visites? ;)

14 de febrer del 2020

Sant Valentí.



  " És Sant Valentí i estic de camí a casa per sorprendre a la meva dona i no és la primera vegada que ho faig. Fa uns 45 anys jo era un jove estudiant de Conservatori a Brussel·les i tornava a Maastricht per veure la dona amb la que m'havia casat feia poc, però poc va faltar per no arribar a veure-la.

Abans de sortir em vaig gastar les meves últimes monedes en un ram de roses per Marjorie. A l'arribar a l'estació de tren, em vaig adonar que no tenia diners suficients per comprar un bitllet.

A l'andana amb les roses en els meus braços i una mirada de desesperació a la cara, una desconeguda va sentir la meva súplica, es va apropar a mi i em va oferir pagar el meu bitllet a casa.

No sé qui era aquesta persona. Però mai he oblidat l'amabilitat d'aquesta desconeguda. Qui vulgui que sigui jo i per descomptat Marjorie s'ho agraïm des del més profund del nostre cor." (André Rieu Web).

Feliç Sant Valentí a tots.

 

12 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Som més de la diada de Sant Jordi, però no tinc res en contra de celebrar, també Sant Valentí.
Molt bonica la història que ens explica aquest gran violinista i director d'orquestra.
Avui al forn Baltà de Sants, que és on acostumo a comprar el pa, en feien un amb forma de cor. No me n'he pogut estar i l'he comprat.
Bon Sant Valentí, Artur.

artur ha dit...

Sempre és bo de celebrar l'amor , tant i fa quin dia sigui...veig que tu, tampoc has pogut resistir-te ! hehehe Ben fet, Xavier! ;)

Garbí24 ha dit...

És llàstima que aquestes diades es tornin víctimes del consumisme, jo intento celebrar-ho cada dia, encara que sigui en gestos ínfims.

artur ha dit...

Cert, Garbí24, l'amor es cuida dia a dia.

Carme Rosanas ha dit...

M'ha agradat molt aquesta història. Confirma allò que ja sabem que hi ha bona gent al món i persones agraïdes també.

Nosaltres tampoc som de celebrar Sant Valentí, però és ben cert que celebrar l'amor mai no es sobrer i que cada dia és important.

Sigueu feliços amb les persones que estimeu-

M. Roser ha dit...

Bonica la història...Però que no tenim Sant ordi nosaltres? No sé perquè hem agafat el costum de copiar les tradicions foranes, hem de fer país...
Bon vespre, Artur.

artur ha dit...

Val, Roser, d'acord ! Es que tinc família de tants llocs ! hehehe
Bona nit ;)

artur ha dit...

Gràcies, Carme ! Igualment pels teus ;)

Helena Bonals ha dit...

Ahir, 14 de febrer, vaig anar a escoltar la novena de Beethoven, amb persones del meu poble de Navarcles, que el seu patró és Sant Valentí. Hi ha més d'una raó per celebrar Sant Valentí, doncs!

artur ha dit...

I tant que si, Helena ! . Molt bé ;)

Laura ha dit...

Espero que tuvieses un lindo día ayer.
Besos.

artur ha dit...

Lo mismo digo, Laura ! ;)