ArtuR.

ArtuR.
ArtuR Artesania. El meu altre blog , em visites? ;)

23 de gener del 2013

Els amants.


"Els amants" Témpera. ArtuR.


                          ........... mira Joan ! et diré un secret....o millor dit, un bon remei per treure't aquesta tristesa que dus al damunt i que no te la saps treure ! En confiança , el que tu necessites es una amant !!...... però què dius, t'has tornat boja ??.....  Espera't ! espera't !  .... no t'esveris pas !!....que ja penses malament...... no vull dir que sigui una noia espatarrant amb tot de curves .... que ben mirat, tampoc t'aniria malament ! hehehe..... sino, una amant en el sentit de descobrir un nou motiu per què viure, per què lluitar.... per que et despertis al mati , pensant que val la pena fer-ho ! Una amant és la que ens apassiona , la que ocupa el nostre pensament dia i nit.... la que ens torna distrets davant el nostre entorn.
        A vegades, la nostra amant la trobem en la nostra parella, altres cops, en algú que no ho és..... però també la pots trobar en la literatura, o en la música, en l'art,.....en una feina vocacional, en la necessitat de transcendir espiritualment,..... en la amistat.
        .........En fi, és algú o alguna cosa que ens posa de nuvis amb la Vida i ens allunya del trist destí de veure la Vida i no viure-la !!.......
..............saps, Isabel ??....pensant-ho bé, crec que t'haig de donar la raó ........ i .... ah, per cert !! què fas aquesta nit ??.............. 

22 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Està tant convençut que vol començar tant aviat com pugui.

Sílvia ha dit...

La Isabel té raó, m'agrada molt la seva idea. Necessitem enamorar-nos cada dia com diu el Miquel Àngel: "no donis mai per finit el temps de seduir-me". I està molt bé que l'amant la busqui en una persona o en la vocació, en qualsevol lloc la podem trobar, és veritat. Jo crec que en Joan ha quedat ben convençut, aviam si ara la sap convèncer a ella ;)

M'agrada molt la témpera dels amants, just abans del petó. En saps molt!

Carme Rosanas ha dit...

Potser ja l'ha trobat!

Sergi ha dit...

En Joan ha sortit espavilat, ja veus. La Isabel tenia bones intencions, però ell se n'aprofita. Potser ella tampoc no tenia tan bones intencions...

M. Roser ha dit...

Una bonica història...Estic d'acord quan dius que una amant, pot ser una amiga, la poesia...Alguna cosa que faci que cada dia et despertis amb alguna il·lusió...M'ha agradat molt la imatge de "posar-se de nuvis amb la Vida"...
Sembla que el Joan vol posar en pràctica la idea, el més aviat possible, he, he...segurament, el de l'Isabel, era un consell interessat!!!

Helena Bonals ha dit...

Potser necessita un bloc, i no és broma.

artur ha dit...

em sembla que en Joan no s'ha llegit la lletra petita !.....

artur ha dit...

Jo crec que en Joan ha entès "massa" ràpid el que li deia la seva amiga, però crec que no ha "entès" realment el que volia dir-li ella....Ara, que llegint els vostres comentaris, igual tot plegat , ha sigut una estratègia de la Isabel !....ara ja em feu dubtar, i tot ...heheheh
Gràcies pel comentari...... ; ) Una abraçadeta !!

artur ha dit...

Potser si !..... o potser no ! hehehehe

artur ha dit...

Potser l'ha deixat ben plantat al Joan !.... o potser ja estant sopant en algun lloc ben romàntic !
Com li deia a la Sílvia, potser era una estratègia de la Isabel, perquè el Joan li fes cas !!.... i jo no m'he donat compte !!

artur ha dit...

Jo penso que tenia un pensament més profund, la Isabel....però tot son possibilitats interessants !

artur ha dit...

Potser no vas desencaminada,Helena ! També és una bona opció..... però veient la pressa d'en Joan....crec que no en traurà profit del bon consell de la Isabel....

Willy. ha dit...

War and peace?
No,only love...
Una abraçadeta,Willy

artur ha dit...

Peace and LOVE , Willy !!! ; ))

Rosa Viñas ha dit...

Hola Artur, quina pintura més maca, molt ben feta i m’agrada com els amants estan pròxims i les seves mirades. El relat és ven cert, hem de trobar la nostra parcel•la d’il•lusió que ens faci sentir-nos vius i contents.

Una abraçadeta

Anònim ha dit...

Alguna amant disponible per aquí...? xD

artur ha dit...

Al menys que tinguem això !...la il·lusió !
Una abraçada , Rosa !!

artur ha dit...

heheheh...... , si no es pregunta, no obtens respostes, oi ??

Blanka ha dit...

Aunque Joan no ha perdido el tiempo, no se le puede negar que le han dicho que busque algo que le ilusione y si a él le Ilusiona Isabel pues ha hecho lo que debía.
Es cierto que tener un amante que te ilusione está muy bien pero yo no lo podría dejar en uno sólo... hay tantas cosas que me gustan y con las que disfruto que no podría elegir entre la fotografía, el piano y el violín, la lectura, el sobrino, las buenas charlas con amigos.... que no puedo elegir y me quedo con todos :)
Por cierto la pintura muy bonita.
Un beso y un abrazo fuerte.

artur ha dit...

Me alegra de que puedas tener tantos "amantes" !! que delicia !! y espero que los disfrutes por mucho tiempo, son una nueva alegria a cada dia que pasa !
Gracias, Blanka , otro beso y abrazo para ti !!

Núria V. ha dit...

M'agrada molt la pintura i és ben cert el text que l'acompanya: hem de tenir desig d'amor per viure la vida amb il·lusió.

MartinaH ha dit...

Penso que la Isabel li ha obert els ulls a en Joan.
En el que ha errat però, és en no donar-se temps a preguntar-se si aquesta amant ja la tenia i li havia passat desapercebuda.
Sigui com sigui li desitjo sort a en Joan, ja sigui en trobar-la o... en retrobar-la.