ArtuR.

ArtuR.
ArtuR Artesania. El meu altre blog , em visites? ;)

12 de novembre del 2020

L’Aniversari

questa setmana compleixo anys ! , ja en faré 12, tota una noieta !! , però no serà un aniversari com els altres anys... amb les restriccions , a casa no em deixen fer la meva !.... «que no pots convidar les amigues, perquè a casa ja som quatre !... si vols, conviden dues ! ... i així farem el tope de sis....» , Buaafff, quin fàstic!, i a qui convido ? , si convido a unes si i a les altres no, ja tinc l’embolic i les discussions en marxa ! . Res !. Que em tocarà fer una celebració amb les amigues, per videoconferència ... o potser , a l’hora del pati, a l’escola ! ...ei ! això , no ho havia pensat ! Hehehe.... però a casa, no se’n escapen de regalar-me un bon pastís i amb dotze espelmes !!....que això que diuen , "que no es poden bufar perquè els aerosols s’escampen.... que el virus vola més...." bla, bla bla... res, excuses ! , jo vull el meu pastís , que els aniversaris sempre tornen cada any, però sempre son diferents i irrepetibles i no me’n vull perdre ni un, jo !! . Així que, ja els he dit que no es preocupin pels aerosols i les bombolletes assassines... , que ja me’n pescaré una manera segura d’apagar les espelmes....i amb la mascareta , ala !! hehehe.... poc s’ho imaginen el que tinc pensat!! . L’extintor de foc de la cuina queda requisat per la protagonista !!. Hehehe.... no hi haurà cap perill de contagis .... l’extintor apagarà les espelmetes a la primera i llavors............ començarà la meva festa de la escuma !!.... waaaauuuuu .... !!
 


La meva il·lustració "Aniversari"  , ha estat una de les finalistes escollides en el X Concurs ARC de portades 2020, que ha organitzat un any més, l'Associació de Relataires en Català "ARC" . 

Aquesta il·lustració , junt amb les altres finalistes, formaran part de les il·lustracions interiors del llibre de relats guanyadors del  X Concurs ARC de Microrelats 2020.

L'enhorabona als guanyadors i  participants als concursos !. 

Blue instant.


12 comentaris:

sa lluna ha dit...

Pobre noieta!, però crec que res podrà aturar-la perquè la imaginació no li manca.
Felicitacions per aquesta fita.👏👏👏

Luiz Gomes ha dit...

Bona tarda Arthur. Tot bé? Gràcies per visitar-me i fer comentaris al meu Blogger. Estic seguint el vostre Blogger. Disculpeu la traducció. Estic fent servir Google Translator.

Carme Rosanas ha dit...

Enhorabona, Artur! Sense cap dubte és una bona portada!

I el conte també m'ha agradat molt. Idees de "bombera" mai millor dir, molt pròpies dels 12 anys... he, he, he...

artur ha dit...

Gràcia, sa lluna !...la noieta és decidida, si ! ;)

Luis ! Gràcies per la teva visita i per el comentari i si et va millor escriure en el teu idioma, cap problema ! o pots fer "pràctiques" de català !! Salut :)

Gràcies també a tu, Carme !! Mira, de petit, també m'ho deien a mi...això de "tenir idees de bomber" ! heheheh

xavier pujol ha dit...

Enhorabona també a tu per la il·lustració. És molt elegant.

artur ha dit...

Molt agraït pel teu comentari, Xavier ! Salut ;)

M. Roser ha dit...

Felicitat s Artur els bons artistes sempre reben alguna compensació i jo que me n'alegro...
Es pot dir que la noieta ha tingut una idea de bomber ( mai millor dit), però segur que li funcionarà, i és que el confinament, aguditza la creativitat!
Bon cap de setmana, encara que sigui mitg confinat.

Anònim ha dit...

Enhorabona per la teva il·lustració, Artur!
I molt bo el relat, segur que s'acaba sortint amb la seva la noieta i acaba celebrant l'aniversari, diferent dels altes anys, però empescant-se el que sigui. Diumenge és el meu d'aniversari, hauré de fer com la protagonista i buscar la manera d'apagar les espelmes del pastís, hehe!
Salut!

artur ha dit...

Gràcies, Roser ! Les dificultats tenen aquest premi, aguditzar l'enginy !. Bon cap de setmana ;)

Gràcies, Núria ! Felicitats per endavant !! Si vols li pots demanar que et deixi l'extintor, per apagar les espelmes... però segur, que amb la teva creativitat, trobaràs una bona manera de fer-ho !! Per molts anys ;)

Núria L. Aroca ha dit...

Gràcies Artur!! Sí, segur que alguna manera trobaré, hi posarem creativitat... si no, sempre puc demanar l'extintor, hehehe!

Helena Bonals ha dit...

Molt original la història, i adient la il·lustració! Felicitats!

artur ha dit...

Gràcies, Helena ! Bon cap de setmana ;)