12 de novembre del 2020

L’Aniversari

questa setmana compleixo anys ! , ja en faré 12, tota una noieta !! , però no serà un aniversari com els altres anys... amb les restriccions , a casa no em deixen fer la meva !.... «que no pots convidar les amigues, perquè a casa ja som quatre !... si vols, conviden dues ! ... i així farem el tope de sis....» , Buaafff, quin fàstic!, i a qui convido ? , si convido a unes si i a les altres no, ja tinc l’embolic i les discussions en marxa ! . Res !. Que em tocarà fer una celebració amb les amigues, per videoconferència ... o potser , a l’hora del pati, a l’escola ! ...ei ! això , no ho havia pensat ! Hehehe.... però a casa, no se’n escapen de regalar-me un bon pastís i amb dotze espelmes !!....que això que diuen , "que no es poden bufar perquè els aerosols s’escampen.... que el virus vola més...." bla, bla bla... res, excuses ! , jo vull el meu pastís , que els aniversaris sempre tornen cada any, però sempre son diferents i irrepetibles i no me’n vull perdre ni un, jo !! . Així que, ja els he dit que no es preocupin pels aerosols i les bombolletes assassines... , que ja me’n pescaré una manera segura d’apagar les espelmes....i amb la mascareta , ala !! hehehe.... poc s’ho imaginen el que tinc pensat!! . L’extintor de foc de la cuina queda requisat per la protagonista !!. Hehehe.... no hi haurà cap perill de contagis .... l’extintor apagarà les espelmetes a la primera i llavors............ començarà la meva festa de la escuma !!.... waaaauuuuu .... !!
 


La meva il·lustració "Aniversari"  , ha estat una de les finalistes escollides en el X Concurs ARC de portades 2020, que ha organitzat un any més, l'Associació de Relataires en Català "ARC" . 

Aquesta il·lustració , junt amb les altres finalistes, formaran part de les il·lustracions interiors del llibre de relats guanyadors del  X Concurs ARC de Microrelats 2020.

L'enhorabona als guanyadors i  participants als concursos !. 

Blue instant.


12 comentaris:

  1. Pobre noieta!, però crec que res podrà aturar-la perquè la imaginació no li manca.
    Felicitacions per aquesta fita.👏👏👏

    ResponElimina
  2. Bona tarda Arthur. Tot bé? Gràcies per visitar-me i fer comentaris al meu Blogger. Estic seguint el vostre Blogger. Disculpeu la traducció. Estic fent servir Google Translator.

    ResponElimina
  3. Enhorabona, Artur! Sense cap dubte és una bona portada!

    I el conte també m'ha agradat molt. Idees de "bombera" mai millor dir, molt pròpies dels 12 anys... he, he, he...

    ResponElimina
  4. Gràcia, sa lluna !...la noieta és decidida, si ! ;)

    Luis ! Gràcies per la teva visita i per el comentari i si et va millor escriure en el teu idioma, cap problema ! o pots fer "pràctiques" de català !! Salut :)

    Gràcies també a tu, Carme !! Mira, de petit, també m'ho deien a mi...això de "tenir idees de bomber" ! heheheh

    ResponElimina
  5. Enhorabona també a tu per la il·lustració. És molt elegant.

    ResponElimina
  6. Molt agraït pel teu comentari, Xavier ! Salut ;)

    ResponElimina
  7. Felicitat s Artur els bons artistes sempre reben alguna compensació i jo que me n'alegro...
    Es pot dir que la noieta ha tingut una idea de bomber ( mai millor dit), però segur que li funcionarà, i és que el confinament, aguditza la creativitat!
    Bon cap de setmana, encara que sigui mitg confinat.

    ResponElimina
  8. Enhorabona per la teva il·lustració, Artur!
    I molt bo el relat, segur que s'acaba sortint amb la seva la noieta i acaba celebrant l'aniversari, diferent dels altes anys, però empescant-se el que sigui. Diumenge és el meu d'aniversari, hauré de fer com la protagonista i buscar la manera d'apagar les espelmes del pastís, hehe!
    Salut!

    ResponElimina
  9. Gràcies, Roser ! Les dificultats tenen aquest premi, aguditzar l'enginy !. Bon cap de setmana ;)

    Gràcies, Núria ! Felicitats per endavant !! Si vols li pots demanar que et deixi l'extintor, per apagar les espelmes... però segur, que amb la teva creativitat, trobaràs una bona manera de fer-ho !! Per molts anys ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Artur!! Sí, segur que alguna manera trobaré, hi posarem creativitat... si no, sempre puc demanar l'extintor, hehehe!

      Elimina
  10. Molt original la història, i adient la il·lustració! Felicitats!

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva opinió !! ;)