ArtuR.

ArtuR.
ArtuR Artesania. El meu altre blog , em visites? ;)

1 de setembre del 2019

Tornada al Setembre !.


Al Joan ja pensava feia dies, que el Setembre s'acostava i amb això, el retorn al treball i a la rutina. Sabia com era de costós tornar a enganxar el ritme , desprès de les setmanes de vacances i recordava als seus treballadors, amb quina poca ànsia anaven a la feina aquells primers dies.
 Per això, en Joan al que li agrada sorprendre tant com pot a tothom , havia tingut una idea que aquest any posaria en marxa. S'havia passat l'estiu fent tots els preparatius i ja ho tenia tot a punt. Demà al matí , una banda musical i molt "marxosa" , farà tota una cercavila pels carrers del poble, anant recollint a tots els seus treballadors del taller que si aniran  sumant i amb aquesta alegria començaran ben animats el Setembre i la feina !.... " això espero!" , pensa tot somrient en Joan .
Demà al matí tindrà la resposta..... !. Què en penseu vosaltres ??  

 

Blue instant.

6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Què en pensem? Possiblement, en aquest país nostre, la gent l'engegarà a fregit espàrrecs... he, he, he.... però qui,sap? Si el seguissin potser es divertirien i tot...

xavier pujol ha dit...

Aquesta banda asiàtica porta els moviments molt ben assajats i afinats.
L'anar a treballar al matí el va ironitzar molt bé El Rubianes... "venga, vamos a trabajar...!

M. Roser ha dit...

Doncs em penso que massa èxit no sé si el tindria aquesta desfilada...Tot i que la idea no em sembla pas malament, però no m'acabo de creure que ell dediqués les seves vacances a la preparació, només cal mirar si està morenet, he, he...
Bon vespre, Artur.

Mari Carmen ha dit...


Hola, vengo desde el blog de Tracy, me iré poniendo al día poco a `poco en tu blog. Acabo de aterrizar de las vacaciones y ando aún liada.

Saludos.

Peix ha dit...

Tothom parla del setembre i les vacances... però i la gent que no n'hem fet? Quan faci les meves vacances penso refregar-ho a tothom! Indignació absoluta.

A mi em faria gràcia que una banda musical m'acostés a la feina, seria tot un esdeveniment. Però qui acostaria els músics a la seva feina?

Helena Bonals ha dit...

Com el flautista d'Hamelin! Jo m'hi apuntaria.